OlympiaOlympia

Olympia

Als een van de eerste Italiaanse fietsbouwers is Olympia al sinds 1893 op de wegen en paden te vinden. Sindsdien heeft men met veel gevoel voor traditie, techniek en design jaar na jaar vooruitstrevende collecties neergezet.

Ook dit jaar lopen zij voorop en zijn zij de eerste fabrikant die met een hybride race frame op de markt komt. Dit prachtige frame is zowel geschikt voor montage van schijfremmen als voor de traditionele velgrem. Het is zelfs al geschikt voor de montage van de Shimano 'micro adapter' die pas in 2016 geintroduceerd gaat worden! Verder bieden ze een compleet programma in Race en ATB, zowel in carbon als aluminium. Ook de 29ers ontbreken natuurlijk niet. Alle fietsen zijn in tal van uitvoeringen te krijgen en worden custom-made aangeboden. Naast de verschillende frames en groepen kunnen ook de wielen en vork uitgekozen worden.

website Olympia

 • Boost

  Boost

 • Copia

  Copia

 • Boost

  Boost

Cuore WheelsCuore Wheels

Cuore Wheels

Cuore Wheels, Italian High End.

Cuore betekent hart in het Italiaans en dat is precies wat we willen doen! Carbon wielen bouwen met passie vanuit het hart! Deze handgemaakte wielen komen met levenslange garantie op spaakbreuk, 2 jaar garantie op naven en velgen en uitstekende crash replacement regeling. Dat samen met een vanaf prijs van 799,- euro maakt dat deze wielen zeer populair zijn bij zowel recreanten als wedstrijdrijders

website Scapin

MSCMSC

MSC

Deze Spaanse fabrikant ontwikkeld en produceert een mooie lijn banden, zowel voor race als MTB. Deze banden zijn het nieuwe speerpunt, waarmee ze de concurrentie aan kunnen gaan met de bekende grote merken.

Naast het assortiment banden, maken zij ook in eigen fabriek ontwikkelde onderdelen en wielen. Een bijzonder staaltje vakmanschap zijn de aluminium zadelpennen van slechts 175 gram! Juist die onderdelen baren opzien in het fietswereldje en hebben daarmee hebben ze menig record in handen, zoals de lichtste ATB cockpit ter wereld: stuur, nok en handvatten samen 200 gram!! Ten slotte verdient de ATB tandem een eervolle vermelding. Deze unieke full-suspension ATB tandem is voorzien van een freedom rotation crank (beide rijders kunnen onafhankelijk van elkaar trappen) en heeft een zeer laag gewicht. Geweldig voor serieus mountainbiken of lange vakantiereizen. Op de tandem verdwijnen krachtsverschillen als sneeuw voor de zon, beide rijders leveren ieder hun individuele bijdrage aan het totale rendement. Ideaal ook voor ouder/kind combinaties. Samen op pad en de sport beleven!!

Website MSC

 • MSC Blast 29er

  MSC Blast 29er

 • MSC Blast 29er

  MSC Blast 29er

 • MSC Blast 29er

  MSC Blast 29er

 • ZION TANDEM

  ZION TANDEM

 • MSC Blast 29er

  MSC Blast 29er