Over bike brands

Bikebrands is het resultaat van passie en ondernemerschap. Gestart vanuit de roep van de tweewielerspecialist naar unieke en onderscheidende producten. Met de producten van Olympia, Cuore, MSC, en Alchemist hebben we vorm gegeven aan ons assortiment waar zowel de specialist als de vakbladen lovend over zijn. 

Achtergrond

Na op mijn 11e een eerste “Tour de France” gereden te hebben over o.a de Galibier en Tourmalet werd ik definitief gegrepen door het wielervirus. Vele duizenden kilometers verder op de weg en in het bos heb ik een passie ontwikkeld voor mooie en bijzondere producten uit de tweewielerbranche. Met name voor de traditionele merken die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben. Italiaans design, kwaliteit en exclusiviteit zijn daarbij kernwaarden waar ik als ondernemer in geloof. Alleen op die manier kun je je passie kwijt.

Naast de import en distributie van de verschillende high-end merken ondersteun ik ook diverse ondernemers bij de bedrijfsvoering van hun MKB bedrijf en geef ik trainingen en workshops op het gebied van klantcontact en verkoopgesprekken. Ook hiervoor kunt u mij altijd benaderen.