Onze merken

Olympia

Als een van de eerste Italiaanse fietsbouwers is Olympia al sinds 1893 op de wegen en paden te vinden. Sindsdien heeft men met veel gevoel voor traditie, techniek en design jaar na jaar vooruitstrevende collecties neergezet.

Cuore Wheels

Cuore betekent hart in het Italiaans en dat is precies wat we willen doen! Carbon wielen bouwen met passie vanuit het hart! Deze handgemaakte wielen komen met levenslange garantie op spaakbreuk, 5 jaar garantie op naven en velgen en uitstekende crash replacement regeling. Dat samen met een vanaf prijs van € 849,- maakt dat deze wielen zeer populair zijn bij zowel recreanten als wedstrijdrijder.

Naast de standaard wielsets op de site is er ook een ruime keus in MTB en Gravel sets, met dezelfde vanafprijs. Informeer bij je dealer of via het contactformulier naar de mogelijkheden.

MSC

Deze Spaanse fabrikant ontwikkeld en produceert een mooie lijn banden, zowel voor race als MTB. Deze banden zijn het nieuwe speerpunt, waarmee ze de concurrentie aan kunnen gaan met de bekende grote merken. Naast het assortiment banden, maken zij ook in eigen fabriek ontwikkelde onderdelen en wielen. Een bijzonder staaltje vakmanschap zijn de aluminium zadelpennen van slechts 175 gram!

Mendiz

Mendiz is een familiebedrijf opgericht in 1984 door Eusebio Vélez de Mendizábal, profwielrenner en teammanager in de jaren zestig en zeventig.

Met het ‘ONLY FOR YOU’ kleurprogramma geef je de mogelijkheid om modellen te voorzien van je eigen custom kleur.